Ma-vrij voor 16:00 besteld, dezelfde dag gratis verzonden

OUR STORY 

Maakt reizen gemakkelijker

Ben jij vaak op reis voor je werk? Dan ken je vast het probleem van overhemden die gekreukt uit de koffer komen. En wie heeft er tijd om te strijken, als je na een lange reis weer vroeg op moet voor een reeks afspraken? Wij kennen dit gevoel. Om het leven van een zakenman te vergemakkelijken hebben wij daarom het kreukvrije en comfortabele Journey Shirt ontwikkeld.

 

Met een Journey Shirt in je koffer kun je je concentreren op die belangrijke afspraak of presentatie, zonder dat je je zorgen hoeft te maken of je een goede eerste indruk maaktMet een Journey Shirt kom je altijd kreukvrij, goed gekleed en zakelijk binnen.

Comfortabel, stijlvol en duurzaam 

Journey Shirt is niet alleen een praktisch en kreukvrij overhemd, het is ook bijzonder comfortabel en verkrijgbaar in diverse kleuren. Momenteel hebben we vier kleuren in de pasvorm slim fit, gemaakt van 100% jersey katoenDit natuurlijke materiaal zorgt ervoor dat de overhemden prettig aanvoelen en mooi blijven, zelfs na vaak wassen en dragen.

 

Wij produceren onze Journey Shirt overhemden in Portugal. Dit is een bewuste keuze, zodat we een goede en duurzame relatie kunnen opbouwen met de fabrieken, hier in Europa.

Om het de reizende zaken man nog makkelijker te maken, verkopen we onze overhemden sinds kort ook in hotels.